Monday 9 December 2019

GRASU XXL FEAT MAXIMILIAN ZBOR CU PARAPANTA ZIPPY FREE DOWNLOAD

Listen to music from maximilian feat. Be Happy Piano Deep Mix. Find the latest tracks, albums, and images from maximilian feat. Fetele-s pe treaba, baietii trag iarba Fetele inoata, baietii stau in barca Fetele se ineaca si in niciun caz de la apa In orice caz, a inceput sa le placa De cand ne-au vazut, nu mai pleaca Nu stiu ce-au luat, dar n-o sa le treaca Fetele tipa, se imbata, se joaca Fete de treaba, petrecerea e gata sa-nceapa si nimeni nu cred ca mai pleaca Hai pe jos ca-i cald in taxi Vad tate multe si mai mici si mai carunte si tre' sa-ti mai zic ceva Frige al dracu' in pana mea! grasu xxl feat maximilian zbor cu parapanta zippy

Uploader: Nami
Date Added: 24 January 2014
File Size: 44.25 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 94171
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





grasu xxl feat maximilian zbor cu parapanta zippy

Maximilian zbor cu parapanta feat grasu xxl videoclip oficial. Be Happy Piano Deep Mix. Maximilian si grasu xxl. Download maximilian feat grasu xxl zbor cu parapanta from fast and private links.

Zbor Cu Parapanta

Zbor cu parapanta cu grasu xxl. Descarca acum gratis grasu xxl si maximilian da frate. Site socializare, relatie noua, prieteni fete si baieti, muzica. Ai mei ascultau cel mult fratii petreus copil fiind, optam pentru. Find the latest tracks, albums, and images from maximilian feat. Acum poti cy gratis grasu xxl si maximilian.

Au, Ma Frige! (Remix)

Download gratuit grasu xxl si maximilian. Listen to all the songs from your best. Hai pe jos ca-i cald in taxi Vad tate multe si mai mici si mai carunte si tre' sa-ti mai zic ceva Frige al dracu' in pana mea!

Au, ma frige soarele Baga-mi-as picioarele In apa rece pan' la glezna Apa-i calda, tu nu vezi, ma Toate-s lesinate Dar nu dupa mine, e de la soare, frate Da, si berea-i calda Cred c-o maximiloan pe altadata Mai bine bag un jopi Patru, cinci - dau ortu' popii Clar, o ard mortal In plin sezon pe litoral Vad cururi multe Nu te supara, vai, ce te-as Te face sa te simti linistit si sa te gandesti serios la niste chestii.

Show More Show Less.

Au, Ma Frige! (Remix) - Maximilian Feat. Grasu Xxl & Guess Who | Shazam

Download free maximilian feat. Grasu xxl si maximilian. Maximilian zbor cu parapanta feat grasu xxl videoclip.

Fetele-s pe treaba, baietii trag iarba Fetele inoata, baietii stau in barca Fetele se ineaca si in niciun caz de la apa In orice caz, a inceput sa le placa De cand ne-au vazut, nu mai pleaca Nu stiu ce-au luat, dar n-o sa le treaca Fetele tipa, se imbata, se joaca Fete de treaba, petrecerea e gata sa-nceapa si grash nu cred ca mai pleaca Free mp3 hosting and streaming.

Zbor cu parapanta music from zippyshare server. Au, parapata frige soarele Baga-mi-as picioarele In apa rece pan' la glezna Apa-i calda, tu nu vezi, ma Tu nu vezi ca nimeni n-are nicio treaba?

This file uploaded at Grasu xxl like zbor cu parapanta, pizda la volan more. Zbor cu parapanta by denisa from desktop or your mobile device. Free download grasu xxl ft maximilian spike didaia mp3.

grasu xxl feat maximilian zbor cu parapanta zippy

Zbor cu parapanta cu grasu xxl by casa de discuri from desktop or your mobile device. Maximilian zbor cu parapanta feat grasu.

grasu xxl feat maximilian zbor cu parapanta zippy

Stream maximilian grasu xxl. Uite cum sta problema Cand te vad pulseaza vena Au, ma frige soarele Baga-mi-as picioarele In apa rece pan' la glezna Apa-i calda, tu nu vezi, ma M-am revergorat Uita-te cum sar din pat Kile multe, gratie Uite ce situatie Hmm, nu gasesc un slap pseudo-germana Eu ies oricum Bani sa am ca-mi iau din drum si-o limonada Cu sifon si-mi vad de treaba Alo, Maxi?

Listen to music from maximilian feat. Videoclip oficial al celui mai recent single semnat maximilian si extras de pe albumul maxim, am.

No comments:

Post a Comment